U Beogradu je danas održana 4. redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, na kojoj je za novog potpredsednika imenovan Milenko Tepić, koji na toj funkciji nasledio Nenada Krstića.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Skupština KS S je umesto Krstića, koji se povukao sa funkcije, za potpredsednika za mušku košarku imenovala Tepića. Posle usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa treće sednice Skupštine KŠ, podnet je izveštaj o aktivnostima KS S između sednica Skupštine.

Predsednik KS S Predrag Danilović obratio se delegatima Skupštine i istakao da je godina koja je počela jako značajna, pošto slavimo veliki jubilej – 100 godina košarke u Srbiji i 75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza.

“Obeležićemo je nizom manifestacija i planiramo da cela 2023. bude u znaku košarke. Pripremamo brojne akcije i događaje, sa kojima smo već počeli i kroz koje želimo da prikažemo našu bogatu istoriju. Kruna ove zlatne godine biće Svečana akademija koja će biti održana 12. decembra, na dan osnivanja Košarkaškog saveza Jugoslavije pre 75 godina, u MTS dvorani u Beogradu. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću koji mnogo pomaže KS S, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Olimpijskom komitetu i svim našim poslovnim partnerima na podršci u realizaciji redovnih i međunarodnih programa KŠ. Verujem da ćemo i u budućnosti opravdati njihovo poverenje”, rekao je Danilović.

Usvojeni su Godišnji izveštaj Nadzornog odbora KŠ za 2022. godinu, Godišnji završni račun KS S za 2022. godinu, Finansijski i revizorski izveštaj KS S za 2022. i Finansijski plan KS S za 2023. godinu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ