Podeli vest

Ministri u Vladi Srbije Nikola Selaković i Đorđe Milićević oštro su osudili napade predstavnika privremenih prištinskih institucija na Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

selaković
Foto:Tanjug/AP Photo/Petros Karađias

Selaković je na Instagramu naveo da je pokušaj premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da Danila Vučića dovede u vezu sa događajima u Banjskoj “samo jedan od očajničkih poteza da se olajava ime predsednika Vučića u evropskim i svetskim okvirima, pošto to nije uspeo šireći laži o predsedniku i našoj zemlji”.

“Uradiće sve što može protiv Vučića, protiv Srba i Srbije na Kosovu i Metohiji, lagaće, terorisaće ih, upucavati, ubijati ali neće da ispuni obavezu formiranja ZSO i neće se smiriti dok ih ne protera. Svojim zlodelima prikazuje da mu je glavna brana od ostvarivanja zločinačkih ciljeva Vučić”, naveo je Selaković.

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević oštro je osudio napade predstavnika privremene vlasti u Prištini na Danila Vučića, sina predsednika Republike Srbije.

“Kurti i Svečlja bi sve Srbe sa Kosova i Metohije da proteraju, svim Srbima iz centralne Srbije bi da zabrane dolazak na Kosmet. Danilo Vučić im smeta zato što je sin predsednika Srbije i zato što nisu uspeli da ga uplaše i da mu tokom nedavne posete Gračanici ni pod pretnjom dugim cevima skinu majicu sa natpisom “Predaja nije opcija”, naveo je Milićević.

On je dodao da zato sada šire laži o njemu i pokušavaju da mu zabrane dolazak u srpsku pokrajinu.

“Napad na decu ni u srpskom ni u albanskom narodu nikad nije bio deo čojstva i tradicije. U ovom napadu Kurtija i njegovog Kerbera Svečlje nema ničeg ljudskog sem slepe mržnje prema Aleksandru Vučiću”, zaključio je Milićević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…