Podeli vest

Mladi srpski fudbaleri Jovan Milošević i Jovan Šljivić nalaze na spisku 60 najtalentovanijih igrača na svetu, koji su rođeni 2005. godine, objavio je britanski “Gardijan”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ženski fudbal
Foto: Pixabay

Milošević je član Vojvodine, a rođen je 31. jula 2005. godine.

“Visoki, veoma atletski napadač postigao je pet golova i postao najbolji strelac EP za fudbalere do 17 godina u maju, kada je Srbija stigla do polufinala gde je poražena od Holandije. Na prvi pogled, on je čista “devetka”. Ali njegova tehnika, kontrola lopte i kretnje bez lopte, kako u napadu, tako i kada vrši presing na protivnika, čine ga raznovrsnijim, modernim kompletnim napadačem”, piše u analizi britanskog lista.

Šljivić je član Crvene zvezde, a rođen je 14. oktobra 2005. godine.

“Srbija ima nekoliko vrhunskih talenata u ovoj generaciji i teško je reći koji ima najveće šanse da uspe. Šljivić možda nije najsigurniji među njima, ali je možda najuzbudljiviji, istivve se tehnikom i kreativnošću. Jedan od najmlađih u timu koji se plasirao u polufinale EP do 17 godina, počeo je da pravi talase u seniorskom fudbalu, postigao je tri gola u prvih pet nastupa na pozajmici u Grafičaru, filijali Crvene zvezde koja igra u Prvoj ligi Srbije”, piše u tekstu Gardijana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: