Podeli vest

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali najavio je danas da će biti dodatnih vaučera za odmor za građane Srbije, ali da će o tome detaljnije govoriti predsedik Srbije Aleksandar Vučić u subotu, na Svetog Jovana.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mali
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ARHIVA

Na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva SNS, Mali je rekao da će Vučić u subotu predstaviti program koji je vezan za 2027. godinu.

“Sastavni deo tog programa je životni i lični standard građana Srbije sa svom pomoći ili svim predlozima koje ćemo u narednom periodu da sprovedemo. Među njima su i dodatni vaučeri, tako da ne bih danas o tome u detalje. Ako nije problem za vas i za građane Srbije, o tome ćemo u subotu i svi će biti obavešteni ne samo o toj vrsti pomoći, nego i svim ostalima koje planiramo kada su građani Srbije u pitanju”, rekao je Mali.

Kako je rekao, prezentacija u subotu treba da da jednu jasnu sliku svim građanima Srbije u kom smeru idemo narednih nekoliko godina pod, kako je rekao, kišobranom velikog projekta koji se zove EXPO 2027, kada će naša zemlja biti domaćin najveće svetske manifestacije te godine.

“Svaki građanin Srbije treba da ima korist od tog događaja i u smislu investicija u infrastrukturu, putnu, železničku, sportsku, ustanove kulture, ali takođe i kada je životni standard u pitanju i povećanje penzija i povećanje plata”, rekao je Mali.

Dodao je da je obećanje SNS tokom kampanje bilo da ćemo u 2027. godini imati 1.400 evra prosečnu platu, 650 evra prosečnu penziju, 650 evra minimalnu zaradu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

FK PARTIZAN POČEO PRIPREME

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, predvođeni novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

NETANJAHU RASPUSTO RATNI KABINET

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu raspustio je ratni kabinet oformljen 11. oktobra prošle godine radi upravljanjem operacijama protiv militantnih grupa Hamas…