Podeli vest

Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je, na osnovu odluke pedagoškog kolegijuma škole i u dogovoru sa Savetom roditelja Ogledne osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i Radne grupe za unapređenje mentalnog zdravlja i sigurnosti mladih, dalo preporuku za organizaciju obrazovno-vaspitnog rada i vannastavnih aktivnosti do kraja nastavne godine, za sve učenike škole “Vladislav Ribnikar”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

oš vladislav ribnikar
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ARHIVA

“Svakom detetu, koje se ne oseća spremno da pohađa nastavu i kome je neophodna podrška, ista je omogućena od strane stručnih lica”, navelo je Ministarstvo.

Ističe da “nastava, kao i ostali vidovi podrške procesu učenja, održavaju se isključivo za decu čiji su roditelji izrazili želju za tim”. Ministarstvo u saopštenju naglašava da “svaki roditelj ima mogućnost da, u bilo kom trenutku, promeni odluku u skladu sa trenutnim osećanjima svog deteta”.

Ministarstvo prosvete navodi da “priprema predlog posebnog modela upisa u srednju školu za učenike 8. razreda Ogledne osnovne škole ‘Vladislav Ribnikar’, koji će prvo predstaviti roditeljima”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: