Podeli vest

Dojave o bombi koje su stigle na elektronske adrese 17 osnovnih škola u beogradskim opštinama Zemun i Voždovac su lažne.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mup
Foto: Pixabay

Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi stigle su na elektronske adrese 17 osnovnih škola u beogradskim opštinama Zemun i Voždovac, a policija proverama utvrdila da su dojave lažne, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete.

“U cilju bezbednosti učenika i zaposlenih nastava u prvoj smeni je prekinuta do okončanja provere policije, nakon čega su u najvećem broju ovih škola deca vraćena na nastavu. Nastava u drugoj smeni će biti organizovana u skladu sa utvrđenim rasporedom časova”, kažu u Ministarstvu prosvete.

Dodaju da će o svim relevantnim informacijama za održavanje nastave, škole obavestiti učenike i njihove roditelje putem redovnih kanala komunikacije.

Prema informacijama kojima Ministarstvo prosvete raspolaže lažne dojave o bombama stigle su u sledeće škole na Voždovcu: OŠ “Dositej Obradović” , OŠ “Jajinci”, OŠ “Vojvoda R. Putnik”, OŠ “Karađorđe”, OŠ “Janko Veselinović”, OŠ “Veselin Masleša”, OŠ “Danilo Kiš” i OŠ “Milan Đ. Milićević”. Lažne dojave stigle su i na elekstrosnke adrese škola u Zemunu: OŠ “Majka Jugovića”, OŠ “Svetozar Miletić”, OŠ “Mihajlo Pupin”, OŠ “Branko Radičević”, OŠ “Petar Kočić”, OŠ “Gornja Varoš”, OŠ “B.P. Pinki”, OŠ “Mitraljeta”, OŠ “Sava Šumanović” i OŠ “Lazar Savatić”, rečeno je u Ministarsvu prosvete.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ