Aleksandar Mirković je pozvao nadležne institucije da hitno reaguju i da na taj način pokažu da je ovakav vid ponašanja apsolutno nedopustiv, kao i da se ne može tolerisati.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

skupština
TANJUG/TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Šef odborničke grupe u Skupštini grada i poslanik Aleksandar Mirković ocenio je danas da su najnovije pretnje i poziv na ubistvo Aleksandra Vučića koje upućuju, kako je rekao, pripadnici lažnih patriota i antidržavne opozicije, još jedan dokaz da njihova bolesna mržnja i želja za foteljom, nema granica.

On je pozvao nadležne institucije da hitno reaguju i da na taj način pokažu da je ovakav vid ponašanja apsolutno nedopustiv, kao i da se ne može tolerisati.

Mirković je u saopštenju naveo da je očigledno napad na predsednika na plenarnoj sednici bio samo početak “monstruozne kampanje kojoj se ne nazire kraj”, kao i da niko ne sme ostati nem na ovako konstanto ponašanje predstavnika opozicije.

“Funkcioner stranke Miloša Jovanovića, u čije vreme vlasti su Kurti, ostali šiptarski zlikovci i teroristi puštani na slobodu, potvrdili su da je za njih jedina opcija ubistvo Vučića”, naveo je Mirković.

On je ocenio da se koliko su „oboleli“ u mržnji vidi i po tome da prave ankete u kojima analiziraju da li bi ubistvo bilo pravično ili preterano, a da je neverovatno što su ovakve pretnje i pozivi na ubistvo jednog čoveka postali normalnost i što više niko nije iznenađen.

“Za razliku od lažova i pravih izdajnika koji su sa osmehom puštali šiptarske teroriste i nemo posmatrali otimanje Kosova i Metohije Aleksandar Vučić ništa nije potpisao niti uradio na štetu Srbije, zato je prezir kod njih sve veći iz dana u dan, ali im to nije nikakvo opravdanje za sve što čine”, zaključio je Mirković, saopštio je Gradski odbor SNS.

Beogradski mediji preneli su da je funkcioner DS S-a Aleksandar Polovina na Instagramu juče pretio ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: