Podeli vest

Mišel Obama (58) izjavila je da 10 godina nije mogla da podnese svog supruga, bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mišel obama
Foto: Tanjug/AP Photo/Jose Luis Magana

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama (58) izjavila je da 10 godina nije mogla da podnese svog supruga, bivšeg američkog predsednika Baraka Obamu, prenosi Gardijan.

Ona je u intervjuu za televiziju Revolt, u kome je promovisala svoju knjigu, rekla da je briga o ćerkama, dok su bile male, opteretila njihov brak.

“Bilo je 10 godina kada nisam mogla da podnesem svog muža. I pogodite kada se to dogodilo? Kada su deca bila mala”, rekla je Mišel, koja je u braku sa bivšim prvim čovekom SAD oko 30 godina.

To se događalo, pojasnila je ona, dok je politička karijera Baraka Obame bila u usponu, a ona morala da se brine o njihovim ćerkama Saši i Maliji, koje su u vreme kada je Obama prvi put izabran za predsednika 2009. godine imale 10 i sedam godina.

Mišel Obama, koja trenutno promoviše knjiigu “Svetlost koju nosimo”, rekla je da sa suprugom nije razgovarala o tome koliko je posla potrebno za odgajanje dece i “kako je to teško čak i kada si ludo zaljubljen u osobu i kada “sve ide kako treba”.

“Možete pisati svoje porodične statute i naglas govoriti o svojoj religiji i svojoj filozofiji, ali, u jednom trenutku, pre ili kasnije, gotovo ćete sigurno biti bačeni na kolena, shvaćajući da ste, uprkos vašim najboljim i najozbiljnijim naporima, samo marginalno, a ponekad vrlo marginalno, pod kontrolom. Mala deca, ona su teroristi. Imaju zahteve. Oni ne razgovaraju. Oni su loši za komunikaciju. Stalno plaču”, rekla je Mišel Obama.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: