Podeli vest

Aktuelni zamenik gradonačelnika i kandidat SNS za gradonačenika, nastavili kampanjuza beogradske izbore aktivnostima na Adi

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO: TANJUG

ŠAPIĆ IZMEŠTA GOLF TERENE SA ADE

Ada Ciganlija, koja je biser Beograda i oaza mira, sporta i rekreacije, biće jednako dostupna svim Beograđanima i neće više biti privilegovanih u njenom zauzeću, poručio je danas Aleksandar Šapić, kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Šapić je u razgovoru sa građanima na Adi Ciganliji istakao da je ona najdostupnija građanima koji žive na Čukarici i Savskom vencu, ali da će izgradnjom pešačko-biciklističkog mosta postati dostupna svim Beograđanima.

Pešačko-biciklistički most, koji ćemo napraviti, ključna je stvar kako bi Ada bila jednako dostupna svim građanima. Taj most će Adu otvoriti ka Novobeograđanima, Surčincima, Zemuncima i svim građanima koji će dolaziti sa druge strane reke, rekao je on.

VESIĆ: POSADIĆEMO SVE ŠTO ONI POSEKU!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oštro je osudio nedozvoljenu seču drveća na Adi Ciganliji i poručio da će Grad sutra na istom mestu zasaditi nova stabla.

On je objasnio da su, pre nekoliko dana, kriminalci tokom noći poslekli drveće na Adi bez dozvole.

“JP Ada Ciganlija podnela je krivičnu prijavu protiv NN lica. Očekujem da tužilaštvo reaguje i da kriminalci koji su ovo uradili odgovaraju”, rekao je Vesić prilikom gostovanja na Studiju B.

Najavio je da će “sutra na istom mestu gde su posekli stabla Grad Beograd zasaditi nova stabla” i dodao da je to odgovor na ovo divljaštvo.

Vesić je istakao da je sutrašnja sadnja jasna poruka Beograda da “ne mogu oni da poseku koliko mi možemo da posadimo”.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: