Podeli vest

Nemački proizvođač automobila Porše će uskoro predstaviti hibridnu verziju svog čuvenog modela 911 koji će pored klasičnog motora imati i najmanje jedan električni motor na baterije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO: PIXA BAY

Zvanična onlajn prezentacija je najavljena za 28. maj u 15.00 časova na veb stranicama kompanije.

“Prvi put u istoriji našeg čuvenog brenda koji traje 61 godinu, ugrađujemo pogonski sistem u putnički 911. Ovaj hibrid sa inovativnim performansama čini 911 još dinamičnijim”, izjavio je potpredsednik Poršeove linije modela 911 i 718, Frank Mozer.

On je naveo da kompanija prilikom razvoja novog hibrida nije ništa prepustila slučaju, navodi se na veb stranici Poršea.

“Testirali smo novi 911 u svim vrstama uslova širom sveta. Od ledene hladnoće do vrućine, kao što je bio slučaj tokom završnih faza testiranja u Dubaiju”, ističe Mozer.

Nakon opsežnog programa razvoja i testiranja, novi 911 sa hibridnim pogonom fokusiranim na performanse spreman je za serijsku proizvodnju, zaključuje se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

VUČIĆ: Ponosan na svoju Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) da je ponosan…