Podeli vest

Postavka izložbe “Alisa u zemlji čuda” u Beogradu je svetleća, tajna bašta koja je mališene iz Ustanova socijalne zaštite grada Beograda i talentovane horiste udruženja “Svitac” , na trenutak prenela u svet bajke i mašte devojčice Alise, saopštili su organizatori ove manifestacije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Najmlađi posetioci multimedijalne izložbe “Alisa u zemlju čuda”, svetske kompanije “Wonderful Lighting”, imali su priliku da vide i svetleće vinove loze, multimedijalnu livadu i tunel koji na veran način prikazuju sve segmente romana iz 1865. godine, koji je napisao engleski pisac Čarls Latvidž Dodžson (Charles Lutwidge Dodgson), pod pseudonimom Luis Kerol.

Zajedno sa Alisom – koja veruje u određenu stvarnost – i Deda Mrazom, mališani su na Adi Ciganliji pratili svetleće staze.

Provirili su u Zečju jazbinu i upoznali nasmejanu Češirsku mačku, Ludog šeširdžiju, gospodina Gusenicu, a zajedno sa njima učestvovali u ludoj popodnevnoj, novogodišnjoj zabavi. Deci su dodeljeni i simbolični pokloni: knjiga “Alisa u zemlji čuda”, mape koje su ih vodile kroz postavku i slatki pokoni koje za mališane obezbedilа kompanijа “Jaffa Crvenka”.

“Veoma nam je značajno kada društveno odgovorne kompanije prepoznaju potrebe šire zajednice. Važno je što smo omogućili deci iz Ustanova socijalne zaštite da dođu i dožive magičan trenutak” izjavila je gospođa Milica Stanković, iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda.

Beograd se od ove godine postavkom multimedijalne izložbe na otvorenom “Alisa u zemlji čuda” 2023/24. pridružio porodici evropskih gradova koji u zimskoj sezoni, zahvaljući poznatom projektu “Garden of Lights” na uspešan način uvode najmlađe, ali i sve ostale u svet mašte.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ