Podeli vest

Iz MUP-a navode da su na “liniji stoprocentne usaglašenosti Crne Gore sa spoljnom i bezbednosnom politikom Evropske unije” danas napravili “prvi korak”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

crna gora
Foto: Pixabay

 Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je da je danas zamrznulo 44 nekretnine 34 ruska državljana kojima su prethodno uvedene sankcije.

U saopštenju, iz MUP-a navode da su na “liniji stoprocentne usaglašenosti Crne Gore sa spoljnom i bezbednosnom politikom Evropske unije” danas napravili “prvi korak”.

Kako je objašnjeno u saopštenju, za 44 nekretnine Uprava za katastar i državnu imovinu donela je odgovarajuća rješenja kojima je ograničeno raspolaganje imovinom u Crnoj Gori ovim licima.

“Crna Gora odlučno ispunjava obaveze preuzete usvajanjem Odluka o uvođenju međunarodnih restriktivnih mera i samo desetak dana nakon susreta sa šefom Jedinice za Crnu Goru i Srbiju u Generalnom direktoratu Evropske komisije za susedstvo i politiku proširenja Majklom Milerom i šeficom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oanom Kristinom Popom, kojima smo čvrsto stavili do znanja da će naše institucija ostvariti značajne rezultate na ovom polju, to i pokazujemo”, navode iz crnogorskog MUP-a.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: