Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je podiglo optužnicu protiv B.T. (31) iz Beograda, zbog sumnje da je uz pretnje nožem radnicima maloprodajnih objekata i udarajući ih čekićem po glavi, uzimao novac iz kase.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Policija svetla
Foto: Shutterstock

Njemu se na teret stavljaju tri krivična dela razbojništvo u sticaju sa krivičnim delima laka telesna povreda, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Sumnja se da je on krivična dela izvršio na teritoriji opština Novi Beograd i Zemun tako što je ulazio u prodajne prostore maloprodajnih objekata, te je radnicama prislanjao nož u predelu grla ili ih je udarao čekićem po glavi, pri čemu im je nanosio lake telesne povrede.

Nakon toga kako se sumnja on je uzimao sav novac koji se nalazio u kasama, i na taj način je prisvajao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od preko 100.000 dinara.

Krivičnim zakonikom za izvršenje krivičnog dela laka telesna povreda propisana je kazna do tri godine, dok je za izvršenje krivičnog dela razbojništvo propisana je kazna zatvora u trajanju od dve do 10 godina.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

PANTER U BARSELONI

Američki košarkaš Kevin Panter potpisao je jednogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je danas katalonski klub.