Podeli vest

Rockam Dorćol 3 ove godine održaće se 17. i 18. novembra na Dorćol Platzu i ugostiće regionalne zvezde: Goran Bare i Majke, Daliborovo Granje i beogradski bend Sharks, Snakes & Planes.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Treće izdanje Rockam Dorćola prati oprobani koncept od prošle godine: susret muzičara iz regiona i beogradske publike u srcu Dorćola – u Dorćol Platzu.

Goran Bare i Majke su u martu rasprodatim koncertom u Domu omladine Beograda u okviru Kontakt konferencije pokazali svoju nespornu koncertnu jačinu.

Još snažniji stižu na treće izdanje Rockam Dorćol festivala, jer su posle 30 godina na vinilu objavili jedan od ključnih album regionalnog rokenrola ’90-tih godina.

Album “Razdor” je upravo objavljen kao vinilno reizdanje.

“Budi ponosan”, “Fantastična vatra”, “Krvarim od dosade” i mnoge druge pesme sa ovog izdanja Goran Bare i Majke nam oživljavaju u Dorćol Platzu, uz ostale hitove koji dovode do kolektivne emotivne katarze.

U Beograd stižu na vrhuncu koncertnog raspoloženja, neposredno pred najveći šou u karijeri, koji ih očekuje u Areni Zagreb.

Druge večeri trećeg izdanja Rockam Dorćol festivala nastupiće idejni tvorci i domaćini festivala, Sharks, Snakes & Planes i Daliborovo Granje.

U subotu, 18. novembra, Sharksi će proslaviti 10 godina od izlaska EP-ja “Nebeska mehanika”, a sa njima će drugo veče festivala obojiti koncertna atrakcija iz Čakovca – Daliborovo granje, inače “povratnici” u Dorćol Platz.

Pre godinu i po dana napravili su spektakl dannima unapred rasprodatim koncertom, i vraćaju se na bis.

Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim uslovima.

Samo godinu dana kasnije Rockam Dorćol je prerastao u dvodnevni međunarodni festival.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ