Podeli vest

Pojedini izletnici stigli su još sinoć na Adu kako bi zauzeli najbolja mesta za današnje druženje s porodicom i prijateljima

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ada
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

Prvomajski uranak okupio je veliki broj mladih na beogradskom izletištu Ada Ciganlija koji provode vreme u dobrom raspoloženju, spremanju roštilja i sportskim aktivnostima.

Pojedini izletnici stigli su još sinoć na Adu kako bi zauzeli najbolja mesta za današnje druženje s porodicom i prijateljima.

Natalija Filipović i Danica Tepić iz Beograda došle su na izlet sa prijateljima sinoć oko 22 sata, provode se uz muziku, a planiraju da ostanu do večeras.

“Organizacija uranka nam je bila komplikovana, podelili smo drugovima neke zadatke, čekamo da stignu da pečemo roštilj”, rekla je Filipović za Tanjug.

Njena drugarica Danica dodala je da 1. maj za nju predstavlja dan kada je oslobođena od svih obaveza, dan za druženje, zabavu i igru sa prijateljima.

“Planiramo da se vratimo što kasnije kući”, rekla je ona.

Nešto kasnije, na prvomajski uranak sa porodicom stigla je i Ivona Dinić Mladenović iz Beograda koja planira da provede vreme sa decom u šetnji i u igranju lopte.

“Ostaćemo ceo dan, igraćemo se loptom, prošetaćmo parkićem, momci će praviti roštilj”, kazala je Dinić Mladenović.

Dodala je da ovaj praznik obično provodi u prirodi i okružena najbližima.

Jedan od mladića iz Beograda je stigao sa prijateljima na Adu sinoć, kako bi zauzeli mesto i pripremili sve za roštilj i druženje.

“Stigli smo sinoć i ostaćemo ceo dan. Imamo roštilj, alkohol, igraćemo odbojku. Ovaj praznik se provodi sa društvom”, kazao je on.

Sa druge strane, neki nisu imali sreće da zauzmu željeno mesto, jer je već sve bilo puno, ali Marko Orlović kaže da su se organizovali da dan provedu uz muziku i u druženju.

“Neki drugari su došli baš rano jer su hteli da zauzmu mesta, ali nisu uspeli pošto je već bilo puno. Planiramo da ostanemo do uveče”, kazao je on.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: