Podeli vest

Na autoputu na prilazu graničnom prelazu Batrovci fotmirana je kolona duga 3,5 kilometara. AMSS upozorava na poledicu na putu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

magla put
foto:pixabay

Na autoputu na prilazu graničnom prelazu Batrovci, ka izlazu iz Srbije, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila formirana je kolona vozila u dužini 3,5 kilometara i zauzete su vozna i preticajna saobraćajna traka, saopštili su jutros Putevi Srbije.

Alternativni putni pravac je granični prelaz Sot-Šid (isključenje na petlji Adaševci).

Mogućnost pojave poledice,najopasnija mesta za vožnju mostovi i nadvožnjaci

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave poledice zbog čega se savetuje opreznija vožnja, a mostovi, nadvožnjaci i prevoji su najopasnija mesta gde se tanak sloj leda najpre javlja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS, zbog poledice, savetuje sporiju vožnju i uvek sa većim odstojanjem između vozila, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima. Prema informacijama Uprave granične Policije RS, dobijenim u 5:30 časova, teretna vozila čekaju šest sati na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz Srbije, četiri sata na izlazu Batrovci, 180 minuta na Horgošu i dva sata na Kelebiji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: