Podeli vest

Kompanija OpenAI je najavila značajno ažuriranje svog četbota ČetGPT koji će moći da vodi razgovore sa korisnicima. Kako se navodi na sajtu OpenAI, korisnici će moći da vode aktivne razgovore sa ČetGPT, zatraže da četbot porodici ispriča priču za laku noć ili da dogovore debatu uz večeru.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ROBOT
Foto: Pixabay ilustracija

Nove funkcije podsećaju na Amazonovu virtuelnu asistentinju Aleksu ili Eplovu asistenktinju Siri, prenosi CNN.

OpenAI je predstavio demo verziju novih ažuriranja u kojoj korisnik traži od četbota da smisli priču o “super ježu zvanom Leri”, a ČetGPT ume da naglas ispriča priču ljudskim glasom i odgovori na pitanja kao što su “Kakva je njegova kuća?” ili “Ko je njegov najbolji drug?”

ČetGPT pokreće novi model pretvaranja teksta u govor, koji je sposoban da generiše ljudski glas samo iz teksta i nekoliko sekundi uzorka govora, saopštila je OpenAI.

Kalifornijska kompanija je rekla da uvodi i novu funkciju koja omogućava četbotu da reaguje na upite koji sadrže sliku.

Na primer, korisnik može da snimi sliku sadržaja svog frižidera i zamoli ČetGPT da smisli plan obroka koristeći sastojke koji su u frižideru. Nove funkcije biće dostupne u naredne dve nedelje pretplatnicima na usluge ČetGPT Plus i Enterprajz.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

VUČIĆ: Ponosan na svoju Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) da je ponosan…