Podeli vest

Osumnjičeni je danas saslušan, nakon čega je sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivičnog dela.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SUĐENJE
Foto: Pixabay

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sinoć je Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo zadržavanje osumnjicenom M.M. (39), jer je metalnom šipkom zamahnuo prema pripadniku BIA nakon čega je istim predmetom razbio retrovizor na njegovom automobilu.

Osumnjičeni je danas saslušan, nakon čega je sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivičnog dela, pa ga je sud osudio na pet meseci uslovne kazne zatvora sa rokom provere od dve godine.

M.M. je osuđen za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i uništenje i oštećenje tuđe stvari, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Naime, M.M. je u ulici Nikole Dobrovića, blokirao svojim vozilom kretanje vozila pripadnika BIA, tako što je zaustavio svoje vozilo ispred njihovog.

Okrivljeni je potom uzeo metalnu šipku, kojom je zamahnuo u pravcu oštećenog, zatim polomio retvorizor na vozilu BiA-e, na koji nacin je ugrozio sigurnost oštećenog i pričinio štetu opisanom vozilu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: