Podeli vest

U 2024. astrolozi predviđaju godinu punu promena i neočekivanih događaja. Za neke horoskopske znakove, prvi meseci u godini biće posebno povoljni za uspeh. Ovaj srećni horoskopski trio će u januaru imati sve uslove za neviđani uspeh.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

NEDELJNI HOROSKOP
Foto: Shutterstock

Ovan

Za one rođene u Ovnu, Jupiter , planeta sreće, sjajno će uticati na polje novca do 26. maja 2024. Ovo je dakle odlično vreme za investicije i poslovne projekte . Ako ste rođeni u znaku Ovna zavidimo vam i to sa pravom jer vas, sudeći po zvezdama, očekuje povećanje prihoda i trebalo bi da budete otvoreni za neočekivane prilike koje se mogu pojaviti. Ovo je savršeno vreme i za veće kupovine, međutim ostanite pažljivi prema darovima sudbine koji se mogu manifestovati u različitim oblicima.

Rak

Vaš Jupiter u jedanaestoj kući boraviće do 26. maja 2024. godine i vi ćete se naći u dobrom periodu za ostvarenje svojih snova i ciljeva . Na vrata će vam kucati neočekivani ljudi, sretaćete uticajne osobe koji bi mogli biti interesantne na vađem putu ka uspehu. Fokusirajte se na širenje svoje društvene mreže i angažovanje u aktivnostima zajednice . Bilo kroz nova prijateljstva ili profesionalnu saradnju, pronaćićete vredne saveznike u potrazi za uspehom. Aktivna komunikacija i društveno učešće biće ključ uspeha tokom ovih meseci.

Device

Za Device , Jupiter će zauzimati 9. polje putovanja do 26. maja, pružajući povoljne mogućnosti za putovanja u inostranstvo, procedure vezane za imigraciju i obrazovanje . Ovo može biti dobar trenutak za intervju za posao u inostranstvu ili dobijanje vize. Takođe će biti favorizovane studije, ispiti i sticanje diploma . Ovaj period je idealan za Device koje razmišljaju o pisanju knjige ili da se bave književnim projektima . Pored toga, mogu očekivati sreću u poslu. Devicama se savetuje da iskoriste ove prilike da prošire svoje vidike i obogate svoj lični i profesionalni put.

Za Ovna, Raka i Devicu, prva polovina 2024. godine je period obeležen značajnim prilikama i neverovatnom srećom. Bilo da se radi o finansijama, društvenim odnosima, obrazovanju ili putovanjima, ovi znaci treba da budu spremni da iskoriste prilike koje se pružaju. Ostajući otvoreni i prijemčivi za promene, oni mogu ova astrološka predviđanja pretvoriti u opipljive uspehe. Pa, srećno!


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: