Podeli vest

Prvi nastavak druge sezone serije “Tajkun”, sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, imali su večeras priliku premijerno pogledati posetioci FEST-a.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tajkun

bjelogrlić
Foto: Shutterstock

Pred prikazivanje u Sali 6 beogradske Mts dvorane crvenim tepihom su prošetali Bjelogrlić, rediteljski dvojac Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, glumci Dejan Aćimović, Vanja Nenadić, Branislav Trifunović i drugi.

Bjelogrlić je rekao novinarima da očekuje na jesen televizijsko prikazivanje deset novih nastavka “Tajkuna”, koji su zadržali vizuelni identitet prve sezone.

“Priča je snažnija, ima dosta novih likova i kada prođe uvod, prva epizioda, mislim da se od druge gleda baš u dahu”, rekao je glumac.

Na kraju prve sezone Bjelogrlićev lik tajkun Vladan Simonović doživljava infarkt, pa se sadai nakon kraćeg oporavka, vraća u veliku biznis igru.

Priču scenariste Đorđa Milosavljevića usložnjavaju lični i poslovni odnosi Simonovića sa dvojicom novih tajkuna, u tumačenju Aćimovića i Marka Grabeža, a tu je i.odnos sa ćerkom, koju igra Teodora Dragićević.

Stefanović je rekao da gledaoce u drugoj sezoni očekuje “mnogo novih likova, akcije, uzbuđenja, drame, svega”, dok je Gavrilović dodala da su “jako lepo isprepleteni triler i drama”.

U drugoj sezoni “Tajkuna” igraju i Jelena Ðokić, Ana Stefanović Bilić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: