Podeli vest

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom Polju kod Bora, nastavlja se peti dan, a razmatra se pretraga Borskog jezera koje se nalazi u blizini, javlja izveštač Tanjuga.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/MUP (HO)

Policijske patrole i dalje obezbeđuju dvorište iz kojeg je devojčica nestala. Posle četiri dana potrage, i dalje nema nikakvog traga u vezi sa nestalom devojčicom.

Prethodnih dana pretraženo je 10 kvadratnih kilometara oko kuće ispred koje je devojčica nestala, u pretrazi učestvuje više od 500 policajaca i spasilaca i dobrovoljci, a pretražen je i kanal ispod kuće koji vodi do rudnika. Specijalistički timovi MUP-a pretražili su tunel, podzemne kanale i šahtove.

Operativna istraga se nastavlja. Otac nestale devojčice ispitan je na poligrafu i prošao je poligrafsko testiranje, a majka devojčice ne može da bude ispitana na poligrafu jer je trudna.

Juče, četvrtog dana potrage, na terenu su bila i dva specijalistička tima za spasavanje, koji su detaljno pretražili teren oko kuće gde je poslednji put viđena dvogodišnja devojčica.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 časova, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: