Podeli vest

Časopis “Nešenel džiografik” (National Geographic) je otpustio i poslednjeg novinara u redakciji, piše CNN.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

VESTI MEDIJI NOVINE
Foto: Pixabay ilustracija

Nejasno je koliko je zaposlenih dobilo otkaz tokom poslednje runde otpuštanja, ali do tog poteza je došlo nakon što je matična kompanija “Volt Dizni” otpustila hiljade ljudi u svojim firmama. Portparol magazina, koji je na kraju 2022. godine imao više od 1,7 miliona pretplatnika, u izjavi za američku televiziju naveo je da će “National Geographic” nastaviti da objavljuje mesečna izdanja.

“Promene koje se odnose na zaposlene, neće promeniti našu sposobnost da obavljamo svoj posao, već će nam dati više mogućnosti da ispričamo različite priče”, rekao je portparol.

Dodao je da je “svaka insinuacija da će nedavne promene negativno uticati na časopis, ili na njegov kvalitet, jednostavno netačna”. Vest o otpuštanjima objavljena je na Tviteru, kada su novinari o tome obavestili svoje pratioce.

“Danas je moj poslednji dan u “Nešenel džiografiku”, tvitovao je Majkl Greško. Međutim, portparol lista je rekao da je moguće da je reč o zaposlenima koji su ranije otpušteni i kojima je ovo poslednja nedelja u kompaniji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: