Podeli vest

Ove nedelje zvezde ukazuju Devicama da je vreme da budu iskrene, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za period 05.06.-12.06.2023.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Shutterstock

OVAN

Umovi su poput padobrana – funkcionišu samo kada su otvoreni, a vi ste zatvorili svoj um. Ovo je prava nedelja da otvorite svoj mozak i iskoristite svoje sive ćelije ne samo da shvatite gde ste, već i da planirate kuda želite da idete. Ne dozvolite da negativne misli negativno utiču na vaš optimizam. Savet: Izbegavajte pesimizam.

BIK

Ako je neznanje blaženstvo, zašto nema više srećnih ljudi? Ovo je vrsta misaonog procesa koji ćete imati ove nedelje jer će vas viši nivo samospoznaje navesti da dovedete u pitanje dvosmislenost u životu i ljudima. Ovo je prava nedelja da razgovarate o svojim problemima i potrebama sa prijateljima i porodicama i tražite rešenja. Izbegavanje problema će ih samo pogoršati, pa ih rešite i ublažite pre nego što bude prekasno. Savet: Suočite se sa svojim preprekama.

BLIZANAC

Najveća pretnja budućnosti je ravnodušnost, a nedavni događaji su vas učinili veoma nevoljnim prema svemu u životu. I zdravlje i finansijski život biće podložni preprekama i najbolje što možete da uradite ove nedelje je da održite status kvo. Ne donosite nikakve nepromišljene finansijske odluke i ne shvatajte olako bilo kakva zdravstvena pitanja. Savet: Vodite računa o svom zdravlju.


RAK

Kao opšte pravilo, sloboda svake osobe može se proceniti po jačini njegovog smeha. Užurbani način života i izluđujuća materijalistička trka učinili su da zaboravite dobre stvari u životu. Ova nedelja će vas naterati da shvatite da nije vredno gubljenja slobode tako što ćete robovati svojim željama. Balans je ono što treba da tražite. Savet: Tražite ravnotežu u životu.

LAV

Nikada nema dovoljno vremena da uradite sve što želite. U životu možete kupiti sve osim vremena i treba da budete veoma pažljivi prema vremenu koje ste gubili na nebitne stvari u životu. Vaši ciljevi, želje i snovi mogu biti poremećeni vašim odlaganjem i krajnje je vreme da podignete svoju lestvicu i uskladite svoj život sa svojim ciljevima. Izbegavajte sedeći način života jer može dovesti do zdravstvenih problema. Savet: Izbegavajte lenji način života.

DEVICA 

Za dva meseca stećićete više prijatelja nego što biste za dve godine samo ako promenite pravac razmišljanja. Mislite kako da se zainteresujete za druge, a ne kako da se drugi zainteresuju za vas. Ovo je pravo vreme u vašem životu da prestanete da impresionirate ljude i umesto toga budete empatični prema njima. Ovo će biti nedelja orijentisana na akciju na radnom mestu i predviđeno je mnogo društvenih interakcija. Budite skromni, budite dobri.

VAGA

Moramo se usuditi da budemo ono što jesmo, koliko god to bilo zastrašujuće ili čudno. U poslednje vreme se prilagođavate ljudima i okolnostima i iako to dobro funkcioniše, diplomatski govoreći, u tom procesu gubite svoje pravo ja. Ne dozvolite da bilo ko utiče na vašu ličnost i život. Budi ono što jeste. 

ŠKORPIJA

Paradoksalno je da se ideja o dugom životu dopada svima, ali ideja o starenju ne privlači nikoga. Ista stvar je primenljiva i na uspeh, koji zahteva nepokolebljivu istrajnost i strpljenje koje nedostaje većini ljudi. Ovo je takođe vreme da vidite život crno-belo i odvojite dobro od pogrešnog. Dobro vodite računa o svom zdravlju jer bi vas manje bolesti mogle uznemiriti.

STRELAC

Ove nedelje morate biti svesni da niko ne može biti malo trudan. Ili jeste ili niste. Isto je i sa neuspehom. Ili ste uspešno uradili nešto ili niste. Dobra stvar je što će uspesi i neuspesi ove nedelje uravnotežiti stvari za vas. Pokušajte da zadržite smireno ponašanje jer su predviđeni neki sukobi.

JARAC 

Ponekad kada pomislite da oluja dolazi da bi uništila vašu zabavu, ona je zapravo tu da zalije vašu baštu. Pozitivan pristup neće samo zauvek promeniti vaš način razmišljanja, već će promeniti i vaše okolnosti. Ne budite nezadovljni zbog načina na koji su se stvari nedavno oblikovale, radije pogledajte ono dobro što je došlo. Prihvatite promene svim srcem.

VODOLIJA

Grešiti je ljudski, okriviti nekog drugog pokazuje dobar potencijal šefovanja, ali je to kratkoročno. Za vaš dugoročni uspeh u životu, prihvatite svoje greške umesto da efikasno upravljate igrom okrivljavanja. Kratkoročne pobede često dovode do dugoročnog gubitka i na vama je da li želite da osvojite ovu kratkoročnu pobedu i izgubite ljude, prijatelje i poverenje u tom procesu.

RIBE

Sutra je reč  u kojoj je uskladišteno 99% celokupne ljudske produktivnosti, motivacije i dostignuća. Ovo sutra je vaša najveća motivacija i ključni faktor koji vas pokreće ove nedelje. Negujte svoje sutra tako što ćete naporno raditi na svojim ciljevima i uspeh će biti vaš. Održavajte dobar balans između posla i života.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: