Podeli vest

Kosta K. (13), dečak koji je juče ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja i ranio šestoro dece i nastavnicu, nalazi se u Klinici za nurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u dr Subotića, rekla je za Tanjug advokatica porodice, Irina Borović.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

bolnica
Foto: Shutterstock ilustracija

Prema njenim rečima, sa njim je nakon ponoći razgovor obavio konzilijum lekara, a dalji pregledi nastaviće se u narednim danima.

Kako je još potvrđeno Tanjugu, dečakov otac, kome je određeno zadržavanje od 48 sati, sutra u 10 časova bi trebalo da se pojavi pred Višim javnim tužilaštvom, a advokat porodice smatra da će mu pritvor biti određen.

Ona je kazala i da je rezultat toksikološkog nalaza negativan je, što je utvrđeno nakon sinoć odrađenog toksikološkog nalaza na VMA, koji je obavljen kako bi se utvrdilo da li je dečak bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci kada je počinio ubistva.

Kosta K. je juče u OŠ ubio osam svojih vršnjaka i čuvara te škole i ranio šest đaka i nastavnicu istorije.

Negativan toksikološki nalaz dečaka koji je u školi ubio devetoro ljudi

Rezultat toksikološkog nalaza dečaka Koste K. (13) koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devet i ranio sedam ljudi, negativan je, rekla je za Tanjug advokat Irina Borović.

Sinoć je odrađen toksikološki nalaz na VMA kako bi se utvrdilo da li je dečak bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci kada je počinio ubistva.

Kosta K. je juče u OŠ ubio osam svojih vršnjaka i čuvara te škole i ranio šest đaka i nastavnicu istorije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: