Podeli vest

Predsednik Pokreta “Mi, glas iz naroda” Branimir Nestorović izjavio je danas da ličnim prisustvom proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci želi da pošalje poruku jedinstva srpskog naroda, ocenivši ohrabrujućim poruke predsednika Srpske Milorada Dodika koji govori o temama koje su bile zabranjene u prošlosti, a odnose se na budućnost Srba.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

Nestorović je u izjavi za Srnu rekao da se njegov pokret zalaže za ujedinjenje svih srpskih zemalja, ali da o toj temi nije smelo da se razgovara, dok su predstavnici drugih država i naroda otvoreno kovali planove i javno saopštavali buduće korake.


“Svi prave `velike Albanije`, velike države, samo Srbi ne smeju da žive u istoj državi. Meni je posebno drago što se u ovom trenutku ovako nešto dešava i slavi, kada je Republika Srpska pod strahovitim pritiskom i napadom, kao i Srbi u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, te Kosovu i Metohiji. To pokazuje da smo mi jedan narod i da ćemo se zajedno izboriti”, istakao je Nestorović.


Govoreći o postupku koji se pred Sudom BiH vodi protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, Nestorović je naveo da je BiH odavno izašla iz okvira legalnosti jer glavnu reč vode stranci koji sude i neizabrani stranci koji optužuju.


“Taj proces pokazuje svu hipokrizu Zapada i dvostruke standarde. To je sve deo pritiska, da bi se ljudi uplašili da se povuku i da bi stranci nastavili da rade svoj posao. I izbori u Srbiji pokazali su da to više nema uporište u srpskom narodu. Većina ne pristaje na to da se stidimo što smo Srbi. Došlo je vreme da kažemo ponosno – mi smo Srbi”, naglasio je Nestorović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: