Podeli vest

redsednik pokreta ”Mi snaga naroda” Branimir Nestorović izjavio je večeras da je izlasnost na današnjim lokalnim izborima bila niska, ocenjujući da veliki deo građana ”više nije zainteresovan” za izbore.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIĆ

”Prema podacima kojima raspolažemo, koje su nam preneli kontrolori sa biračkih mesta, u Beogradu smo osvojili između devet i deset odsto, što je otprilike 10 do 15 odbornika”, rekao je Nestorović, i dodao da će pokret sačekati rezultate, kako bi na osnovu odnosa snaga ramotrili dalju situaciju.

On je naveo da je cilj pokreta ostao isti, odnosno da se pređe iznad cenzusa.

”Cilj nam je bio da pređemo iznad cenzusa, da imamo neprekidan rast koji se ogleda u više odbornika, i razvoj pokreta, što je i ostvareno”, rekao je Nestorović.

Zahvalio se onima koji su glasali za pokret.

”Rezultat koji smo ostvarili je fantastičan, u sledećem periodu pokušaćemo da opravdamo poverenje građana i još malo porastemo”, rekao je Nestorović i naveo da će kandidat pokreta Borislav Antonijević postati okosnica tima.

Naveo je da su budući ciljevi pokreta da ”do 2026 postane jedna od najjačih političkih snaga u Srbiji i da tada preuzme vlast”.

”Nećemo ni sa kim ići u koaliciju, ostajemo pri stavu iz decembra prošle godine. Možemo da vidimo ko će nas podržati, i da tako formiramo manjinsku vlast”, rekao je Nestorović, dodajući da će pokret ”Mi snaga naroda” uvek izaći na izbore, ”jer tako treba”.

Ocenio je da je deo opozicije koji je bojkotovao izbore izdao svoje birače bojkotom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: