Podeli vest

Dobitnici Oskara poput Rasela Kroua (59) ili Helen Mirren (79) mogli bi da budu nagrađeni smešnim holivudskim nagradama u martu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Tanjug/Chris Pizzello (INVL)

Distributeri “Zlatne maline” ili “Razija” objavili su u ponedeljak (po lokalnom vremenu) nominacije za ne baš ozbiljne nagrade. Tradicionalno, “Razi” kandidati se imenuju dan pre objavljivanja nominacija za Oskara.

Crow je nominovan za “Najgoreg glumca” za ulogu u horor trileru “Papin egzorcista”, a Miren za njenu negativnu ulogu u “Shazam! Bes bogova”. Takođe glume Vin Dizel (“Fast X”), Džon Voit (“Mersi”), Ana de Armas (“Ghosted”), Salma Hajek (“Magic Mike’s Last Dance”), Dženifer Lopez (“Majka”), Majkl Daglas (“Čovek-mrav i osa: Kvantumanija”) ili Megan Foks i Silvester Stalone za “Ekspendables 4” su u trci u glumačkim odjeljenjima.

Lider “Razi” je akcioni film “Nestrpljivi 4” sa sedam nominacija, a slede dva horor filma “Egzorcista – ispovest” i “Vini Pu: Krv i med” sa po pet šanse za “pobedu”. Pored ova tri kandidata, “Meg 2: The Deep” i “Shazam! Furi of the Gods” su takođe u trci.

“Razzi” (skraćeno od Raspberry) je 1980. osnovao kinestik Džon Vilson kao pandan glamuroznim Oskarima. Prema grupi, preko 1.100 članova glasa u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. “Pobednici” se tradicionalno proglašavaju dan uoči gala dodele Oskara, koja je zakazana za 10. mart. Ovog utorka (23. januara) Holivudska filmska akademija će objaviti nominacije za Oskara.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: