Podeli vest

Dva obožavaoca američke pevačice Madone podneli su tužbu sudu u Njujorku protiv pop zvezde zbog toga što je počela koncert sa zakašnjenjem od dva sata, jer su oni morali da ustanu rano sledećeg jutra da bi otišli na posao.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Madona
Tanjug/Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

U tužbi podnetoj u sredu federalnom sudu u Bruklinu, Majkl Felouz i Džonatan Haden naveli su da su kupili karte za koncert 13. decembra u Barklis centru u okviru Madonine turneje, koji je trebalo da počne u 20.30 sati, ali, kako su naveli, Madona je izašla na scenu tek posle 22.30, preneo je Gardijan.

Fanovi dalje navode u tužbi da su sa koncerta izašli posle 01.00 sat posle ponoći kada su se suočili sa ograničenim javnim prevozom i povećanim troškovima javnog ili privatnog prevoza. Kasni završetak koncerta takođe je, kako ističu fanovi, smanjio njihovu sposobnost da sledećeg dana ispunjavaju svoje porodične obaveze.

Felouz i Haden optužuju Madonu, Barklis centar i organizatora turneje Live Nation za “nesavesne, nepoštene i obmanjujuće prakse” zbog odloženog vremena početka koncerta.

Madona se ranije suočila sa sličnim tužbama: 2019. godine, kada je fan sa Floride tvrdio da je njeno kašnjenje na turneji Madam X bilo kršenje ugovora; i ponovo 2020. godine, u tužbi koju su podnela dvojica posetilaca koncerta u Njujorku. Obe tužbe su kasnije dobrovoljno odbačene.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: