Podeli vest

Bivši predsednik Srbije i osnivač Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poručio je danas u Kragujevcu da će SNS pobediti sa takvom razlikom da može sama da formira vladu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

“Moje srce je tražilo da iskreno i otvoreno kažem da želim dobro Srbiji što nije moguće bez pobede SNS. Moje srce je tražilo da ustanem kada su neki pomislili da treba da sednu, da stanem na svetlo kada su neki počeli da se sklanjaju u senku. Pobedićete sa takvom razlikom da možete sami da formirate vladu. A posle odlučite sa kime ćete, uvek sa onim ko neće da vas ucenjuje,” rekao je Nikolić i dodao da je pobeda važna zbog Srbije.

Nikolić je izrazio zadovoljstvo što govori na završnom predizbornom skupu SNS u Kragujevcu, gradu iz koga se pre 33 godine otisnuo u politiku i rekao da je grad oživeo tek kada su naprednjaci preuzeli lokalnu vlast i kada su uz pomoć predsednika i Vlade Srbije vratili nagomilane dugove, sredili lokalnu upravu i počeli da investiraju.

“Danas je ponovo lepo živeti u Kragujevcu”, kazao je Nikolić i dodao da je doživeo i preživeo dosta sreće i razočaranja, ali je dočekao najveću sreću da naprednjaci budu najbolja vlast u Srbiji. Dodao je da je zapamtio mnogo loših vlada u Srbiji i da zato ima obavezu da kaže šta zemlju čeka ako se upusti u avanturu i promeni vlast.

“Povukli bi Srbiju svako na svoju stranu i dok se narod osvesti Srbija bi bila raščerečena”, rekao je Nikolić i ocenioda Vučić uz sve probleme, odlično vodi Srbiju. Nikolić je dodao da se naši manji prijatelji sa zapada ne smiruju i suprotno međunarodnom pravu čine sve što je u njihovoj moći da nas ucene i nateraju na samouništenje priznanjem nezavisnosti Kosova i Metohije. Prema njegovim rečima, nakon toga će reći da će ozbiljno da razmisle da nas prime u društvo u EU, iz koje nam dolazi, kao je rekao, dosta dobrog, ali i mnogo zla.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: