Podeli vest

Sinoć, oko 21 čas, iz vatrenog oružja je ranjen M.J., u blizini Bistričkog mosta, na putu Kosovska Mitrovica – Leposavić, i on je trenutno van životne opasnosti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Kosovska policija tvrdi da njeni pripadnici nisu pucali. Ranjeni M.J. je noćas operisan i, kako Tanjug nezvanično saznaje u Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, njegovo stanje je stabilno i on je van životne opasnosti.

Povodom vesti koja se pojavila na društvenim mrežama da su na M.J. pucali pripadnici Specijalne policije, Kosovska policija tvrdi da policajci nisu učestvovali u razmeni vatre.

“Kosovska policija je 10. 04. 2023. oko 23:48 dobila informacije o povređenom vatrenim oružjem na severu i relevantne policijske jedinice preduzele su hitnu policijsku akciju kako bi sproveli istragu povodom dobijenih informacija”, saopšteno je iz policije.

Iz policije tvrde da nisu poznate okolnosti ranjavanja, ali da njihovi pripadnici sinoć i noćas nisu učestvovali u bilo kakvoj, kako su napisali, “razmeni vatre sa pojedincem ili grupom”.

“Stoga, na pisanje ili pitanja koja su upućena Kosovskoj policiji od strane pojedinih srpskih medija, da li je Kosovska policija umešana u pucnjavu i ranjavanje lica sinoć na Bistričkom mostu, odgovaramo da je na osnovu zvaničnih informacija, dokazano da Kosovska policija nije uključena u nikakav slučaj pucnjave, te ostaje posvećena istraživanju načina na koji je povređeno lice koje se nalazi na lečenju u bolničkom centru u Severnoj Mitrovici”, zaključuju iz Kosovske policije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: