Podeli vest

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizovaće 30. novembra virtuelni sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima, objavila je NSZ.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Sajam će trajati od 10 do 16 časova, a na njemu će moći da učestvuju svi nezaposleni, bez obzira da li se nalaze na evidenciji Nacionalne službe.

Za učešće se neophodno registrovati na web platformi na sajtu NSZ a nakon registracije korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi.

Osim mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi, oni koji traže posao moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove i slično.

Prvi virtuelni sajam NSZ je organizovala u maju 2021. godine a sada nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se tako dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: