Podeli vest

Bivši američki predsednik Barak Obama napisao je u pismu upućenom bivšoj devojci pre 40 godina da “svakodnevno vodi ljubav sa muškarcima, ali u mašti”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

OBAMA BARAK
TANJUG/AP Photo/Susan Walsh, File

Obama je napisao u pismu devojci kada je imao 21 godinu da vodi ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti, prema redigovanom delu sada ozloglašenog pisma iz 1982. godine do kojeg je došao “Njujork post”.

Više od 40 godina staro pismo bivšoj devojci nedavno se pojavilo nakon što je Obamin biograf Dejvid Garou dao dugačak intervju o bivšem američkom predsedniku.

“Što se tiče homoseksualizma, moram da kažem da verujem da je to pokušaj da se udaljimo od sadašnjosti, možda odbijanje da se nastavi beskrajna farsa zemaljskog života. Vidite, ja vodim ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti”, napisao je Obama u pismu upućenom Aleks Meknir u novembru 1982. godine.

Obama je takođe naveo da je njegov um u velikoj meri androgin. Meknir, koja je izlazila sa Obamom tokom dok su pohađali koledž u Los Anđelesu, kasnije je redigovala “ružne” paragrafe koje je istoričar Garou, dobitnik Pulicerove nagrade, uključio u svoju knjigu “Zvezda u usponu”.

Pismo je trenutno u vlasništvu Univerziteta Emori u Atlanti u američkoj državi Džordžiji koji ne dozvoljava da se fotografiše ili ukloni. Garouov prijatelj Harvi Kler je ručno prepisao odlomke i poslao ih autoru, a dao je i redigovani deo pisma za “Njujork post”.

Garou je rekao da nema ništa neobično u Obaminim mladalačkim razmišljanjima.

Obama je oženio Mišel Obamu 1992. godine i imaju dvoje dece.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

uefa

UEFA: Kazna za HNS 28 000 Eura

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Hrvatske sa ukupno 28.000 evra zbog incidenata navijača na…