Podeli vest

U sedištu Srpske napredne stranke Badnji dan je danas obeležen svečanim unošenjem badnjaka, koji je uneo predsednik SNS Miloš Vučević.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Nakon unošenja badnjaka, sveštenik je očitao molitvu, osveštao badnjak i svim vernicima čestitao Badnji dan i predstojeće Božićne praznike.
“Uvek i po pisanim i nepisanim pravilima, zapisima, običajima, domaćin porodice ili porodica unose, u danu očekivanja rađanja onoga ko je i rođen da bi nas spasao i stradao zbog svih nas, u svoj dom badnjak, drvo koje nas je čuvalo i bilo deo odrastanja i sazrevanja našeg naroda i naše države”, rekao je predsednik SNS.


Dodao je da nas i samo drvo badnjaka asocira na bdenje, na čuvanje i očekivanje onoga ko je trebalo da dođe i zbog čijeg rođenja su se danas okupili.
“Srpska napredna stranka je odlukom, izborom i voljom građana Srbije odabrana da bdi i čuva Srbiju čime je naša odgovornost najveća za našu veliku zajedničku kuću, a to je kuća koja se zove Srbija”, poručio je Vučević.


Unošenju badnjaka prisustvovali su i ostali članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke među kojima su Siniša Mali, Goran Vesić, Vladimir Orlić, Aleksandar Martinović, Irena Vujović, Nada Macura, Maja Gojković, Arno Gujon i ostali.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ