Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Srbije će se na Evropskom prvenstvu takmičiti u B grupi u Celju sa selekcijama Danske, Švedske i Slovenije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

rukomet
Foto: Shutterstock

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar, saopštio je danas spisak kandidatkinja za završne pripreme i učešće na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, koje će biti održan od 4. do 20. novembra, objavio je Rukometni savez Srbije.

Na spisku su sledeće rukometašice:

Golmani: Jovana Risović (Krim Merkator, Slovenija), Kristina Graovac (Kišvarda, Mađarska), Jelena Ðurašinović (Jagodina),

Leva krila: Sanja Radosavljević (Krim Merkator, Slovenija), Aleksandra Stamenić (Kišvarda, Mađarska), Zoe Petrović (Bekament BB), Nataša Ćetković (Vojvodina),

Pivoti: Marija Petrović (Glorija Buzau, Rumunija), Edita Nuković (Union Hale, Nemačka), Katarina Bojičić (Jagodina),

Desna krila: Ana Kojić (Šiofok, Mađarska), Nataša Lovrić (Železničar), Jovana Bogojević (Kristijanštad, Švedska),

Bekovi: Jovana Stoiljković (Šambrej, Francuska), Jovana Kovačević (Ramnicu Vlčea, Rumunija), Katarina Stošić (Alba Fehervar, Mađarska), Teodora Majkić (Bor Zijin Koper), Kristina Liščević (Dunarea Braila, Rumunija), Jelena Lavko (Dunarea Braila, Rumunija), Andrea Boner (Crvena zvezda) i Anđela Janjušević (Šiofok, Mađarska).

Okupljanje reprezentacije zakazano je za nedelju, 23. oktobar, u 16.00 sati u Sportskom centru FS S u Staroj Pazovi, gde će selekcija Srbije obavljati trenažne aktivnosti do 2. novembra i polaska u Sloveniju na Evropsko prvenstvo.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije će se na Evropskom prvenstvu takmičiti u B grupi u Celju sa selekcijama Danske, Švedske i Slovenije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: