Podeli vest

Navikli smo na kontraverze Kim Kardašijan, ali bizaran spisak onoga na šta troši novac ipak iznenađuje. Ovo su samo neki bizarni predmeti koje je kupila

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

kim kardašijan
Foto: Shutterstock

Kim Kardašijan nikada nije štedela na sebi i svojoj porodici i svakako ima pravo da svoj novac troši kako god želi. Ipak njena šoping lista je pomalo bizarna i svakako izaziva buru javnosti.

Kupovina dijamntskih navlaki za zube postala je gotovo uobičajena stavka na šoping listi Kim Kardašijan. Na svakih nekoliko godina kupi po jedan ovakav “ukras”. Svetska je zvezda, gradi svoj imidž i u tome nema ničeg neobičnog. Ipak, krst od dijamanata na zubima koji je imala 2016. godine je možda previše. Izgleda da je i sama to shvatila, pa poslednji “dijamntski zubi” nemaju verskih momenata

Zlatna WC šolja Kim Kardašijan svakako je izazvala buru reakcija na mrežama. Kako prenosi Dejli mejl, Kardašijan i Vest su 2013. godine postavili četiri pozlaćene wc šolje u svoja kupatila. Na kraju su potrošili oko 750.000 dolara samo za toalete.


Prema Dejli mejlu, Kardašijan je kupila i šest kreveta i na njih potrošila oko milion dolara.

Napravljene su od kašmira, jagnjeće vune i konjska dlaka. Za njihovu izradu potrebno je mnogo vremena, a postoji samo 60 takvih kreveta, pa vam je jasno zašto je cena tako vrtoglava.

Frižider od svarovski kristala je još jedan komad luksuaza u kuži Kim Kardašijan.

Uz sve to Kardašijan poseduje i zlatni Cartier ručni sat iz 1962. koji je pripadao Džeki Kenedi. Prema InStile-u, Kardašijan je za ovaj sat izdvojila skoro 400.000 dolara. Kasnije ga je nosila u Beloj kući na sastanku sa Donaldom Trampom.

Iako je spisak bizarnih luksuznih stvari koje kupuje Kim Kardašijan izuzetno dug izdvojićemo još samo jednu – “Luj viton” brendirana kanta za smeće.

bilten logo

POSLEDNJE VESTI: