Podeli vest

Odbori Srpske napredne stranke reagovali su povodom sinoćnjeg skupa ekstremista ispred Predsedništva najoštrije osuđujući taj čin opozicije i pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA NAPREDNA STRANKA
Foto: SNS LOGO

Pozvali su nadležne državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i da takvim nasilnicima i zlikovcima pokažu da nisu jači od zakona i države.

Među prvima reagovao je Gradski odbor SNS-a Beograd na čelu sa poverenicom Anom Brnabić, koji je u saopštenju istakao da na Dan državnosti i Dan ustavnosti Srbije, kao jedan od najvažnijih dana prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Srbije, simbola hrabrosti i snage, koji su postavili temelj za stabilnu i jaku Srbiju, za malo je došlo do gnusnog čina. Ističu da je Dejan Bobaček pripadnik narodnih patrola, koje su poznate po svojim ekstremističkim stavovima, uhapšen jer se uputio na miting opozicije naoružan snajperskom puškom, sa namerom da pušku i metak upotrebi za smenu vlasti.

“Mudra politika predsednika Vučića, pametne odluke i ljubav prema Srbiji nas vode napred i u pristojnoj i modernoj Srbiji nema mesta za ekstremističke poteze i stavove, kojoj god političkoj struji da neko pripada!”, navodi se u saopštenju.

I opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surčinu najoštrije osuđuje poziv na nasilje i pretnje ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću navodeći da pod okriljem raznih organizacija desnih, levih, humanitarnih veoma se dobro zna ko stoji i sa kojim ciljem.

Kako ističu, njihovi interesi su veći od države, njihove pozicije su bitnije od života čoveka i ne biraju sredstva da se dokopaju cilja, a jedini njihov cilj je da se dokopaju vlasti, a Srbiju bace na kolena.

Nataša Stanisavljević, članica Gradskog odbora SNS Beograd, istakla je da su napadi i poruke koje su poslate predsedniku Vučiću rezultat kontinuirane i brutalne kampanje onih kojima smeta razvoj i modernizacija Srbije, snažna i bogata zemlja kakvom je Srbiju svojom vizijom i liderstvom uspeo da učini predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Relja Ognjenović, član Glavnog odbora SNS, naglašava da oni koji su sinoć okupili ništa nisu naučili od naših predaka, nemaju obraza da se rečima izraze i radom dokažu, nego huliganstvom pokazuju svoju pamet i sramote državu.

“Zaboravili bi i ko su i šta su i kakav su haos pravili na dan kada proslavljamo sećanje na Karađorđa koji nas je učio da se ujedinimo protiv neprijatelja”, naveo je Ognjenović.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zemun, ukazuje da u vremenu najžešćih pritisaka na našu zemlju, u vremenu koje zahteva puno jedinstvo, na Dan državnosti Srbije, izlizani pripadnici bivšeg režima sa svojim jednokratnim “herojima,” drznuli su se da zaprete oduzimanjem života čoveku koji se svakim svojim atomom snage bori da sačuva mir, jedinstvo i ekonomski napredak naše zemlje.

Srpska napredna stranka Zvezdara navodi u saopštenju da su lažne i samoproklamovane patriote, vikend desničari, pripadnici lopovskog bivšeg režima, karabinom sa optičkim nišanom krenuli na čoveka, koji se do zadnjeg atoma snage svakodnevno bori za mir i jedinstvo srpskog naroda, za nezavisnu, celovitu i jaku Srbiju, našu jedinu otadžbinu.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lazarevac najoštrije su osudili pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su mu uputili ljudi koji se predstavljaju kao velike patriote, a u stanju su da na Dan državnosti, bez trunke stida i srama, gaze i cepaju zastavu Republike Srbije!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Subotica ističe da pretnje ubistvom predsedniku Srbije na Sretenje, Dan državnosti Srbije, zahtevaju hitnu reakciju nadležnih institucija.

“Bezumno ponašanje predstavnika opozicije slika je i prilika načina na koji bi oni, da su u prilici, vodili državu, a današnjim svojim delovanjem dokazali su pred građanima ono što mi već znamo – da je njihovo pravo lice zapravo lice zla, a da je svako njihovo delovanje usmereno na haos i destrukciju”, naglašava se u saopštenju.

Svi odbori SNS-a ističu da Aleksandar Vučić ima apsolutnu podršku svojih građana jer radi isključivo u interesu naše zemlje i poručuju da “Predaja nije opcija!”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: