Podeli vest

Nažalost, zbog lošeg vremena morala sam da odložim moju posetu Crnoj Gori ovog prepodneva. Naknadno ćemo odrediti novi termin. Radujem se poseti vašoj lepoj zemlji uskoro, poručila je Fon der Lajen na Tviteru.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Ursula fon
Foto: Shutterstock

Današnja poseta predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen Crnoj Gori je odložena, saopšteno je iz EU Info centra.

“Poseta predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen Crnoj Gori će, nažalost, morati da bude pomerena za drugi datum jer, usled vremenskih uslova, avion delegacije ne može da poleti sa aerodroma u Beogradu. Poseta će biti organizovana u novom terminu koji bude zajednički dogovoren”, navodi se u saopštenju, preneo je sajt RTCG.

Povodom odlaganja posete oglasila se i Fon der Lajen.

“Nažalost, zbog lošeg vremena morala sam da odložim moju posetu Crnoj Gori ovog prepodneva. Naknadno ćemo odrediti novi termin. Radujem se poseti vašoj lepoj zemlji uskoro”, poručila je Fon der Lajen na Tviteru.

Prethodno je iz EU info centra danas saopšteno da je dolazak Fon der Lajen u Crnu Goru pomeren zbog magle na beogradskom aerodromu i da se očekuje kašnjenje od najmanje jednog sata.

Fon der Lajen je u petak boravila u BIH i Srbiji, a danas je trebalo da boravi u Crnoj Gori, u okviru regionalne posete Zapadnom Balkanu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: