Podeli vest

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu sud je odredio do 30 dana pritvor za B.S. (58), R.Z. (48) i M.Š. (62), koji su uhapšeni 14. juna u selu Gnjilica.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

uhapšeni kim
FOTO TANJUG/STR

Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenu istrage protiv trojice osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili po jedno krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija.

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Željko Brkić rekao je pre dva dana na konferenciji za novinare da su tada duboko u teritoriji centralne Srbije pripadnici antitetorističke grupe policije locirali i uhapsili troje pripadnika tzv. kosovske policije koji su bili pod punom ratnom opremom – R.Z, B.S i M.Š.

“Sva trojica uhapšenih su bili pod punom ratnom opremom, naoružani sa tri automatske puške, municijom, mapama, GPS uređajima i drugom opremom”, rekao je Brkić. Kako je rekao, trojica pripadnika tzv. kosovske policije su službenim vozilom marke “dačija daster” došli do alternativnog prelaza Tresava-Batnjik, ostavili vozilo i nastavili dalje peške putnim pravcem Orahovo-Gnjilica gde su locirani i uhapšeni od posebne antiterorističke jedinice MUP-a.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: