Podeli vest

Viši sud u Užicu odredio je pritvor do 30 dana M. S. (26), N. G. (22) i M. A. (65) iz Priboja zbog sumnje da su pomogli policajcu I.A. da pobegne nakon ubistva u tom gradu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

policija
Foto: Shutterstock

Pritvor im je određen 23. maja zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogli da utiču na svedoke, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Sumnjiče se za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni se sumnjiče da su I. A. pomogli da pobegne nakon izvršenog krivičnog dela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca 35-godišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. I.A. je nakon ubistva pobegao.

Gašića sa predstavnicima lokalne samouprave Priboj

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, sastao danas se sa predstavnicima lokalne samouprave opštine Priboj, kako bi se smanjile tenzije u tom gradu posle ubistva mladića Ervina Ć, koga je u petak usmrtio pripadnik policije Igor A.

Gašića je dočekao je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović i narodni poslanik Krsto Janjušević državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Gašić je juče u Skupštini Srbije rekao je da će posetiti Priboj, gde će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, kako bi policija preduzela sve radnje da policajac I.A, osumnjičen za teško ubistvo, bude priveden.

Gašić je to izjavio u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika SDPS Muamera Bačevca koji je zatražio da se što pre uhapsi policajac, počinilac ubistva mladića u Priboju, i da se što oštrije kazni.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: