Podeli vest

Sinoć u Moskvi održana je svetska premijera dugoočekivanog nastavka najgledanije komedije svih vremena “Sluga 2”, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, saopštili su producenti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/Yellow, Black and White

Mnogobrojna publika u Moskvi je uživala u duhovitoj filmskoj priči pod rediteljskom palicom Klima Šipenka, koja prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je, sticajem neverovatnih okolnosti, promenilo nabolje.
Nakon putovanja u “prošlost”, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Glumačku podelu ove filmske priče čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.

Odmah nakon Moskve, svečana beogradska premijera film “Sluga 2” zakazana je za 28. decembra u Galeriji Cineplexx, a već od 4. januara biće u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a distribuciju filma radi distributerska kuća Art Vista.

Film “Sluga 2” je zajednički projekat studija Yellow, Black and White, onlajn bioskopa START, MEM Cinema Production, uz učešće televizijskog kanala Rossia 1 i filmske kompanije Central Partnership i uz podršku Ruskog filmskog fonda.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: