Podeli vest

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan održalo je danas na stadionu Partizana sednicu Upravnog odbora, kao i Vanrednu sednicu skupštine Društva na kojoj su usvojene odluke Upravnog odbora.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
Foto: Shutterstock

Na Vanrednoj sednici skupštine JSD Partizan odlučeno je da novi potpredsednik JSD Partizan bude Rasim Ljajić, dok je na mesto u Upravnom odboru imenovan predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić.

Skupština je usvojila odluku da se izrekne javna opomena bivšem rukovodstvu JSD Partizan i FK Partizan zbog tri stavke: izmirenja dospelih obaveza od strane fudbalskog kluba prema imovini JSD Partizan, izmirenja troškova koji će nastati u budućnosti tokom korišćenja stadiona Partizana od strane fudbalskog kluba, nepotpune dokumentaciju koja je potrebna za izradu finansijskog izveštaja i koju treba da dostavi FK Partizan.

“Nakon sedam dana od izricanja opomene, JSD Partizan će postupiti u skladu sa Statutom Društva radi izmirenja dospelih obaveza i prikupljanja potrebne dokumentacije”, sasopštilo je JSD Partizan.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ