Podeli vest

Beogradskoj premijeri, održanoj u MTS dvorani, prisustvovao je i veliki broj kolega, kao i javnih ličnosti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Shutterstock

Spektkularnim premijerama u Beogradu i Novom Sadu, uz ovacije više hiljada posetilaca, ljubavna komedija “Ala je lep ovaj svet” započela je svoj bioskopski život, saopštili su producenti.

Beogradskoj premijeri, održanoj u MTS dvorani, prisustvovao je i veliki broj kolega, kao i javnih ličnosti. Oko crevenog tepiha, koji je bio dugačak više od 20 metara, tiskali su gledaoci koji su među prvima kupili karte za najromantičniji film ove godine. Nosioci glavnih uloga, na prvom mestu Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Branka Pujić, i Nikola Pejaković još pred početak projekcije su dočekani gromoglasnim aplauzom.

Ova topla filmska priča podsetila nas je na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo svojom izuzetnom vizuelnom prepoznatljivošću i nepretencioznom komikom koja je svima prijala.

Glavne junake ove ljubave komedije čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Ljubavna komedija „Ala je lep ovaj svet” je savremena i duhovita filmska priča u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija.

Od 22. septembra film “Ala je lep ovaj svet” će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: