Podeli vest

Fudbaleri OFK Beograda uskoro će dobiti novi pomoćni teren sa veštačkom travom, nakon što je danas na Omladinskom stadionu počelo uklanjanje starog i pripreme za postavljanje novog, saopšteno je iz kluba.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Pixabay

Kako se navodi, rekonstrukcija pomoćnog terena je označena kao prioritetni zadatak, a postavljanje terena trajaće između tri i četiri meseca.

“Tako dug period je procenjen zbog mogućeg pogoršanja vremenskih prilika tokom zime. Nismo, ipak, hteli da čekamo proleće kako bismo počeli s radovima jer želimo da što pre svim selekcijama omogućimo da treniraju na našem stadionu. Ako nas vreme posluži teren će možda biti i ranije završen.Do tada će naše mlađe selekcije trenirati na Trudbeniku, dok će samo prvom timu biti dostupan glavni teren”, rekao je potpredsednik Upravnog odbora OFK Beograda Kostadin Terzić.

Na Omladinskom stadionu je pre dve decenije postavljen prvi teren sa veštačkom podlogom i omogućio je OFK Beogradu da značajno smanji infrastrukturne troškove.

Poslednji radovi na rekonstrukciji Omladinskog stadiona na Staroj Karaburmi vođeni su u proleće 2009, uoči Univerzijade održane te godine u Beogradu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: