Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će vreme pokazati kako će koalicioni odnosi SNS-a i SPS-a na republičkom nivou uticati na lokalni nivo i ocenio da su na gradskom dve stranke do sada dobro komunicirale.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić sapic
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Šapić je to rekao novinara prilikom obilaska novootvorenog Pet parka na Novom Beogradu odgovarajući na pitanje da li SPS može da ostane u gradskoj vlasti ukoliko ne ostane u republičkoj.

“Da li će sutra neki novi izbori i neka nova prepakivanja na nacionalnom nivou da utiču na koaliciju u lokalnim samoupravama, to će vreme pokazati”, ocenio je Šapić.

On je naveo i da je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević češće znao njega da prekine na sednicama nego opozicione odbornike.

“Vole oni tako da budu malo dobri sa svima pa za ovih šest meseci niste čuli da je neko optužio Nikodijevića za nešto, a on se 15 godina ne pomera iz Skupštine grada. Ali dobro, to je njihov model, nije to ništa novo što se tiče SPS-a”, primetio je Šapić dodajući da do sada nisu imali problema.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SAUTEMTON U PREMIJER LIGI !

Fudbaleri Sautemptona posle samo jedne sezone vratili su se u Premijer ligu Engleske, pošto su danas u finalu baraža “Čempionšipa”…