Podeli vest

Srpska napredna stranka demantovala je navode pojedinih medija i predstavnika opozicije da SNS namerava da organizuje miting, odnosno skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA NAPREDNA STRANKA
Foto: SNS LOGO

”Danima unazad tajkunski mediji i tajkunski potrčci lažu da SNS organizuje nekakav miting ili, kako preciznije lažu, skup podrške predsedniku Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji. Istine radi, niti organizujemo skup, niti miting, niti će nas doći 500, ni 1.000, ni 100 hiljada, niti 300 hiljada”, navodi se u saopštenju SNS.

Iz SNS navode da se ta stranka na čelu sa predsednikom Vučićem bavi ozbiljnom i odgovornom, razvojnom, pre svega, državotvornom politikom, što je, kako dodaju ”na našu žalost, za političke miljenike ovih tajkunskih medija nepoznanica”.

”Kada naprednjaci budu organizovali miting uredno ćemo obavestiti građane Srbije i biće nas mnogo više od pomenutih brojeva, to vam obećavamo. A svi znamo – ono što naprednjaci obećaju, uvek ispune”, ističu iz SNS.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: