Podeli vest

Orlić je izjavio da se još jednom pokazalo da su u samozvanoj „opoziciji“ apsolutno svi isti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

VLADIMIR ORLIĆ
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Predsednik Narodne Skupštine Srbije i potpredsednik SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da se još jednom pokazalo da su u samozvanoj „opoziciji“, a suštinski – taboru bivšeg režima, apsolutno svi isti.

“Kao jaje jajetu: i ovi „levi“ i oni „desni“, uvek istovetno drvlјe i kamenje bacaju na Aleksandra Vučića, na baš sve što on kaže ili uradi, i to je jedino što od njih možemo da čujemo na bilo koju temu. Uvek je tako i bilo, jasno, jer su u štetočinskoj i destruktivnoj „politici“, koja je za Srbiju značila samo propast svi oni i bili i ostali – isti. Zato ni danas nikakve razlike nema između Vuka Jeremića, Zdravka Ponoša, Borisa Tadića, Miloša Jovanovića ili Boška Obradovića. Istim su se lažima i istim uvredama ponovo ostrvili na Aleksandra Vučića, kao što godinama rade, po ko zna koji put i – identičnim tekstom”, rekao je Orlić.

Kako je navedeno u saopštenju, Orlić je naglasio da bi oni, kako bi uštedeli vreme, “slobodno mogli ubuduće da izdaju zajedničko saopštenje, pa da ga svi zajedno i potpišu: efekat bi bio isti, jer ni narod u Srbiji odavno ne vidi nikakvu razliku među njima”.

“Čak i kad Aleksandar Vučić otvara fabrike, podiže plate i penzije, svi oni zajedno ga zbog toga napadaju. Kada gradi autoputeve i nove bolnice, opet na njega svi pobrojani zajednički udare. Kad se bori za Kosovo i Metohiju i kada čuva srpski narod – isti ga po pravilu papagajski zaspu svojim histeričnim uvredama i optužbama. Inače međusobno posvađani kao rogovi u vreći, u stalnom laktanju za titulu „vođe opozicije“ i mesto prvog manekena u tajkunskim medijima i na mrežama, ujedinjeni su uvek samo – u napadima na Aleksandra Vučića.

Kao što su isti još i u – ćutanju kada treba neko rešenje da ponude. Tada niko od njih nema šta da kaže, jednako su beskorisni i prazni, budući da su isti i u tome da politiku – nemaju”, rekao je Orlić.

Prema njegovim rečima, oni su, pride, ujedinjeni i isti u zajedničkoj želјi da se dokopaju vlasti, “a šta bi sa njom radili nego – da Srbiju ponovo u onaj isti užas pretvaraju kao što su već činili kada su zajedno i bili na vlasti, da je vraćaju u mrak iz kog smo već jednom jedva glavu izvukli i to uspeli zahvalјujući upravo Aleksandru Vučiću”.

“E, to ne mogu da mu oproste. A zato narod ne može i neće da oprosti njima – ni ono što su mu već radili, kao ni njihovo sramno ponašanje danas. Volјom upravo tog naroda, bulumenta iz bivšeg režima ne može ni da pobedi Aleksandra Vučića nikada, niti će.

“Većinska, pristojna i odgovorna Srbija, zgađena svakim novim sebičlukom i bezobrazlukom ove „leve“ i „desne“ strane suštinski iste gomile štetočina – samo još snažnije stoji uz svog predsednika i svoju Srbiju. Ko to ne razume, o Srbiji i našem narodu ne zna ama baš – ništa”, naglasio je Orlić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: