Podeli vest

Potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić izjavio je da je skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije jasno pokazala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS “stoje – potpuno sami” na “poslednjoj liniji odbrane” u službi Srbije i srpskog naroda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

VLADIMIR ORLIĆ
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Potpredsednik Glavnog odbora je podvukao da je “narod video sve”.

“Svi mi u Srpskoj naprednoj stranci svesni smo činjenice: da predsednik Aleksandar Vučić i naša stranka u svojoj isturenoj poziciji na braniku Otadžbine, toj poslednjoj liniji odbrane jedine države koje imamo i našeg naroda kom predano služimo, kao i uvek, stoje – potpuno sami. To nam je jasno odavno, a skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije učinila je da bude samo još jasnije. Narod je video sve. I jedini je bio uz nas”, naveo je Orlić u saopštenju za javnost.

Dodao je da je upravo “taj narod najbolje zna” kojim putem SNS želi da Srbija ide dalje.

“Da li možda putem trulih kompromisa, kukavičkog i račundžijskog “koalicionog” kalkulisanja, po pravilu – nezasluženog deljenja zasluga i ostvarenih rezultata, ali nikada i tereta koji ostaje večito rezervisan samo za jedna leđa. Ili ćemo, ipak, putem slobodne, snažne i nezavisne Srbije, zemlje koja oko svoje budućnosti i prava na život ne trguje i ne pogađa se ni sa kim – putem kojim vode samo hrabrost, iskrenost i poštenje.” naglasio je Orlić.

Kako je rekao, “baš tu, i baš takvu, odluku donosi isključivo – naš narod”.

“I on će znati da odluči ispravno. Pristojna i odgovorna, ubedljiva većina ljudi u Srbiji, koja je u predsedniku Aleksandru Vučiću prepoznala svog lidera na putu odbrane slobodne Srbije.

I koja zna da u borbi koju vodimo, uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod. Rečima našeg predsednika: pobediće Srbija”, zaključio je Orlić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: