Podeli vest

Otac Britni Spirs je pred sudom u Los Anđelesu odgovarao na optužbe da je stavio bubicu u spavaću sobu svoje ćerke kako bi je kontrolisao

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bileten.rs

BRITNI SPIRS
Foto: Shutterstock

Otac Britni Spirs, Džejmi, negirao je pred Višim sudom u Los Anđelesu da je prisluškivao njenu spavaću sobu dok je bio njen konzervator.

Optužbe da je ozzvučio spavažu sobu pokenute su u dokumentarnom filmu Njujork tajmsa.

Iako je jasno stavio do znanja da će svedočiti kao svedok ako bude pozvan, nije negirao izveštaje da je špijunirao njen telefon.

„Obavešten sam o tvrdnji… da je uređaj za prisluškivanje ili ‘bubica’ stavljena u njenu spavaću sobu kao nadzor tokom konzervatorstva. Ova tvrdnja je lažna,” rekao je Džejmi u dokumentima do kojih je došao Page Six, a prenosi Španska Marka.

„Nikada nisam sprovodio niti odobrio bilo kakav nadzor nad Britninom spavaćom sobom u bilo koje vreme, uključujući i tokom konzervatorskog nadzora. Nije mi poznato da se takav nadzor dogodio”, rekao je on .

U dokumentarnom filmu Njujork tajmsa bivši radnik obezbeđenja tvrdi da je Džejmi snimio više od 180 sati audio zapisa u spavaćoj sobi Britni, da je pratio njene tekstualne poruke, pozive i istoriju pregledavanja interneta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: