Podeli vest

Ova tri horoskopska znaka nose titulu najdramatičnijih i u kontaktu sa njima možete očekivati scene, lupanje vratima, vrisku i potpunu eksploziju

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten

Horoskop mart 2022
Foto: Shutterstock

LAV

Vladajuća planeta  Lava je sunce, koje je, priznajmo, svetionik prirodne drame. Njegovi zlatni zraci su svuda oko nas, igraju preko naših lica, prosipaju se kroz prozore i obavijaju nas svojom toplinom. Život Lavova je pozornica obogaćena njihovim sjajnim osmehom,  odvažnim modnim izborima i strastvenim monolozima. I kao jedan od četiri fiksna znaka u astrologiji, Lavovi vole da planiraju svaki čin kako bi bili sigurni da će predstava biti uspešna. Kada se njihova velika očekivanja ne ispune ili kada se ospore njihovi snažni stavovi, Lavovi počinju da prave scene. Ne pokušavajte da se takmičite sa Lavovima, jer oni nisu samo kraljevi životinja već i kraljevi lupanja vratima i kraljevi u igri “moja je poslednja”.

RAK 
Dok Lav donosi dramu putem svog smelog spoljašnjeg izraza, unutrašnje emocionalno carstvo Raka je još intenzivnije. Rakovi u sebi nagomilavaju sva moguća nezadovoljstva i strahove. Pamte vam sve opaske i uvrede na koje vam prethodno nisu odgovorili i zatim eksplodiraju zato što ste im naručili pogrešnu kafu. Kada se njihova emocionalna prelazna vrata neizbežno otvore, kreće eksplozija Raka koja nema veze kafom, ali ima veze uglavnom sa vama i sa time da su zanemareni.

OVAN
Zamislite Ovnove kao astrološku decu koja klize glavom u život, a deca garantuju dramu.  Pod vladavinom Marsa, planete snage volje, agresije i životinjskog instinkta, Ovan ne  poseduje filtriranje stvari i događaja i ne poznaje strah. Kao što bi Rak mogao da radi na direktnijem pristupu, Ovan bi imao koristi od razmišljanja pre nego što pređe na akciju. Od Ovna možete očekivati naglo preticanje preko pune linije, ali i to da ustane u tri sata ujutru i počne da menja raspored nameštaja u stanu. Ovan je odlučan u trci prema svojim ličnim ciljevima (nema vremena za razrađivanje detalja ili da uzima u obzir svačije mišljenje). Probajte da ne budete u blizini Ovna kada do prodavnice stigne dva minuta nakon njenog zatvaranja,  vrištanje na ulici vam je zagarantovano.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: