Podeli vest

Koji horoskopski znaci su u opasnosti da se raziđu sa partnerom 2024. godine? Astrolozi imaju odgovor.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

raskid
Foto: Shutterstock

Prema predviđanjima astrologa 2024. godina biće turbulentna i puna promena, evo koji znaci su u najvećem riziku da raskinu sa svojim partnerima.

OVAN

Tokom perioda pomračenja od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra , mnogi Ovnovi će preispitati svoj brak ili vezu. Na proleće će Ovnovi donositi odluke vođeni svojim budućim planovima. Retrogradni Merkur u aprilu 2024. navešće predstavnike ovog znaka da dovode u pitanje kompatibilnost svog partnera sa njihovom vizijom srećne budućnosti. Važno je odvojiti vreme da ozbiljno razmislite o dugoročnim težnjama u vezi i braku.

BLIZANCI

Blizanci , u junu 2024. Jupiter ulazi u vaš znak, donoseći nove mogućnosti u ljubavi, uključujući moguću romansu u aprilu i maju. Možda se pojavi i tajni obožavalac! Nova opasnost da zbog romanse izgubite brak pojačava se krajem juna dolaskom Crnog meseca u vaš ljubavni sektor. O razvodu i raskidu bi se čak moglo razmišljati do kraja 2024 . Slušajte svoje emocije, ali i budite svesni posledica svojih izbora.

DEVICE

Dragi Device, 18. septembra počinje prvo pomračenje u Ribama, koje će trajati do zime 2027. Od jeseni 2024. pripremite se za transformacije u svojim romantičnim vezama, uz razdvajanje površnih ili nebudućih veza. Pripremite se da upoznate ozbiljne partnere, posebno sa Saturnom koji utiče na vaš sektor odnosa do aprila 2026. Ovo je vreme da se odlučite za stabilnije i zrelije veze .


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ